Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 3006631
Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00 | Σάββατο: 9:00 - 15:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70.00 €
Για τα 10 πρώτα κιλά
Αγαπητοί μας πελάτες, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας θα είναι κλειστά από την Δευτέρα 10 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2020. Σας ευχαριστούμε! Καλό Καλοκαίρι!

LED Samsung by V-TAC

19-04-2018
από Mixalis Palamaris
LED Samsung by V-TAC

Η Samsung εγκαινιάζει το πρόγραμμα επωνυμίας για υψηλής ποιότητας προϊόντα φωτισμού LED

Η Samsung Electronics έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα επένδυσης με LED, για να βοηθήσει τους καταναλωτές να επιλέξουν υψηλής ποιότητας προϊόντα φωτισμού με LED που χρησιμοποιούν τα προηγμένα εξαρτήματα LED της Samsung.

Παρόλο που η βιομηχανία φωτισμού μεταβαίνει από τις παραδοσιακές μορφές φωτισμού σε LED, πολλοί καταναλωτές εξακολουθούν να έχουν δυσκολία στην επιλογή των σωστών προϊόντων φωτισμού LEDΧωρίς την ευαισθητοποίηση των εξαρτημάτων (ή των συστατικών) μέσα στα προϊόντα LED φωτισμού, οι καταναλωτές μπορούν συχνά να καταλήξουν να αποκτούν χαμηλής απόδοσης προϊόντα LED φωτισμού που παρέχουν μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα της τελευταίας τεχνολογίας LED φωτισμού.

Αρχίζοντας φέτος, οι καταναλωτές μπορούν να διαβεβαιωθούν με την εύρεση του σήματος "LED που παρέχεται από τη Samsung" στα προϊόντα LED φωτισμού που χρησιμοποιούν εξαρτήματα LED της Samsung. Το "LED που παρέχεται από την SAMSUNG" είναι μια ετικέτα που οι κατασκευαστές φωτιστικών που χρησιμοποιούν λύσεις Samsung LED εξαρτημάτων μπορούν να αξιοποιήσουν το μάρκετινγκ τους. Το φωτιστικό LED της Samsung που παρέχεται από την SAMSUNG μπορεί να εφαρμοστεί στην επιφάνεια των φωτιστικών LED ή να χρησιμοποιηθεί σε υλικά συσκευασίας ή προώθησης, ανάλογα με το επίπεδο συνεργασίας του κατασκευαστή με τη Samsung.

Το πρόγραμμα επωνυμίας θα βοηθήσει τους καταναλωτές να λαμβάνουν αποφάσεις που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα υψηλής απόδοσης LED φωτισμού. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σήμανση "LED που παρέχεται από τη SAMSUNG", επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.samsung.com/global/business/led/

Πρόγραμμα υποστήριξης πιστοποίησης:

Η Samsung έχει παράσχει παγκόσμια υποστήριξη πιστοποίησης στους πελάτες της με εξαρτήματα φωτισμού LEDΟι εταιρικές σχέσεις θα συμβάλουν στην ελαχιστοποίηση των δυσκολιών που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οι πελάτες με διαφορετικές περιφερειακές απαιτήσεις πιστοποίησης για την ποιότητα του φωτισμού, την ασφάλεια και την αποδοτικότητα της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και την απλοποίηση σύνθετων διαδικασιών, να μειώσει το χρόνο στην αγορά και τελικά να έχει θετικό αντίκτυπο στο συνολικό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.samsung.com/global/business/led/support/certification-support

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd:

Η Samsung Electronics Co., Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με μεταμορφωτικές ιδέες και τεχνολογίες που επαναπροσδιορίζουν τους κόσμους των τηλεοράσεων, των smartphones, των φορητών συσκευών, των tablet, των φωτογραφικών μηχανών, των ψηφιακών συσκευών, των εκτυπωτών, του ιατρικού εξοπλισμού, των συστημάτων δικτύων και των ημιαγωγών λύσεων. Διαθέτουμε 319.000 άτομα σε 84 χώρες με ετήσιες πωλήσεις 196 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Για να ανακαλύψετε περισσότερα και για τις πιο πρόσφατες ειδήσεις, να παρουσιάσετε άρθρα και υλικό τύπου, επισκεφτείτε το Samsung Newsroom στη διεύθυνση news.samsung.com.