Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 3006631
Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00 | Σάββατο: 9:00 - 15:00

V-TAC Solar Inverter DEYE Υβριδικό Μονοφασικό On-Off Grid 6KW IP65 με Οθόνη SUN-6K-SG03LP1-EU 11529

VT-11529
Εγγύηση Χρόνια: 10
Τιμή αγοράς απο το καταστήμα: 2487.50 €
Μη διαθέσιμο
Διαθεσιμότητα:
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθεσιμότητες 
πριν την επίσκεψη σας στο κατάστημα, 
καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.
Τηλ.: 2103006631

V-TAC Solar Inverter DEYE Υβριδικό Μονοφασικό On-Off Grid 6KW IP65 με Οθόνη SUN-6K-SG03LP1-EU 11529

Ο αντιστροφέας αντλεί την ενέργειά του από τρεις πηγές παραγωγής ενέργειας: Φωτοβολταϊκές μονάδες, μπαταρίες, πηγές εναλλασσόμενου ρεύματος και γεννήτρια.

Εάν η παροχή ισχύος από τις φωτοβολταϊκές μονάδες δεν επαρκεί, ο μετατροπέας συμπληρώνει αυτόματα τη ζήτηση ισχύος που λείπει με τη βοήθεια των μπαταριών. Τη νύχτα ή σε περίπτωση πλήρους βλάβης των φωτοβολταϊκών μονάδων και άδειων μπαταριών, ο μετατροπέας μεταβαίνει αυτόματα στην πηγή εναλλασσόμενου ρεύματος (προμηθευτής ενέργειας).  Ως άλλο έξτρα, υποστηρίζεται επίσης η παράλληλη κλιμάκωση, η οποία βοηθά πολλούς μετατροπείς να λειτουργούν καλύτερα μαζί σε σειρά. 

Παράλληλη λειτουργία πολλών μετατροπέων. Διαμορφώσιμο μέσω οθόνης LCD ή λογισμικού app από κινητό  Προστασία από υπερφόρτωση, υπερθέρμανση, βραχυκύκλωμα  Βελτιστοποιημένη διαδικασία φόρτισης για τέλεια απόδοση της μπαταρίας



Οι Inverter On-Off Grid μπορούν να είναι είναι ανεξάρτητοι από το δίκτυο. Αντλούν την ενέργειά τους από τρεις πηγές παραγωγής ενέργειας: Φωτοβολταϊκές μονάδες, μπαταρίες και πηγές εναλλασσόμενου ρεύματος. Εάν η παροχή ισχύος από τις φωτοβολταϊκές μονάδες δεν επαρκεί, ο μετατροπέας συμπληρώνει αυτόματα τη ζήτηση ισχύος που λείπει με τη βοήθεια των μπαταριών. Τη νύχτα ή σε περίπτωση πλήρους βλάβης των φωτοβολταϊκών μονάδων και άδειων μπαταριών, ο μετατροπέας μεταβαίνει αυτόματα στην πηγή εναλλασσόμενου ρεύματος (προμηθευτής ενέργειας). Οι μπαταρίες μπορούν επίσης να προστεθούν αργότερα. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθούνται εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας ένα dongle Wifi.

Μετατρέπουν την τάση DC από τα φωτοβολταϊκά ηλιακά πάνελ σε μονοφασική ή τριφασική εναλλασσόμενη AC τάση και την διαχέουν στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. Έτσι, ο ηλιακός φωτισμός μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια.

Ο Inverter είναι η καρδιά ενός φωτοβολταϊκoύ συστήματος, καθώς σε αυτόν εστιάζουν και από αυτόν καθορίζεται εάν η εγκατάσταση φωτοβολταϊκoύ είναι σύμφωνη με τους κώδικες και τα πρότυπα προστασίας για τη διασύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο (ΔΕΗ).




Αδιάβροχο :
Ναί
Εγγύηση Χρόνια:
10