Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 3006631
Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00 | Σάββατο: 9:00 - 15:00

TENDA SS9 Smart Wi-Fi Dimmer Switch - TENDA SS9

TENDA SS9
Τιμή αγοράς απο το καταστήμα: 0.00 €
[Καλέστε για Τιμή]

Παράδοση 4 έως 10 μέρες
Διαθεσιμότητα:
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθεσιμότητες 
πριν την επίσκεψη σας στο κατάστημα, 
καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.
Τηλ.: 2103006631

Το SS9 είναι ένας Smart Wi-Fi Dimmer Switch, μπορεί να ρυθμίσει 1-100% τη μείωση της έντασης του έξυπνου διακόπτη μέσω της Beli APP όπως θέλετε. Μπορείτε να προγραμματίσετε την αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του διακόπτη όταν λείπετε. Το Wi-Fi Smart Dimmer Switch λειτουργεί απευθείας με το Amazon Alexa και το Google Assistant για τη διαχείριση των συσκευών σας. Το SS9 λειτουργεί σε ασφαλή ασύρματα δίκτυα 2,4 GHz χωρίς την ανάγκη ξεχωριστού διανομέα. Το τυπικό μέγεθος συμμορφώνεται με τις ηλεκτρικές προδιαγραφές και είναι κατάλληλο για τα περισσότερα κιβώτια πάτου διακόπτη.


Ρυθμίστε τη φωτεινότητα όπως θέλετε

Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση της φωτεινότητας του έξυπνου διακόπτη 1-100% μέσω της εφαρμογής Beli ή της φωνής για να κάνετε το φως σας όπως θέλετε. Η λειτουργία μνήμης θα εντοπίσει αυτόματα την πιο πρόσφατη ρύθμιση φωτός. Υποστηρίζει τους περισσότερους λαμπτήρες με δυνατότητα dimmable.


Έξυπνος έλεγχος από παντού

Έξυπνος έλεγχος της κατάστασης του φωτός σας μέσω της εφαρμογής Tenda Beli ή της φωνής σας, η οποία σας παρέχει οικείο, έξυπνο έλεγχο λαμπτήρων, ελεύθερα χέρια και πόδια, σας προσφέρει περισσότερη χαλάρωση και άνεση.


Εύκολη εγκατάσταση και εκτέλεση σε τρία βήματα

Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση και να ζήσετε την άνεση της έξυπνης ζωής.


Φωνητικός έλεγχος

Συμβατό με την Alexa και το Google Assistant, η φωνή σας μπορεί να ελέγξει τέτοια πράγματα.


Προσαρμόστε τον δικό σας τρόπο ζωής

Δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, ώστε οι συσκευές σας να μπορούν να λειτουργούν αυτόματα. Ενεργοποιήστε τη σκηνή που θέλετε με 1 κλικ στην εφαρμογή Beli.


SETUP GUIDE