Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

210 3006631

Ώρες λειτουργίας 09:00 με 17:00

Επίσημος διανομέας για την Ελλάδα V-TAC®

Η εταιρία Παλαμάρης Μιχάλης, ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας leditnow.gr, είναι ο επίσημος διανομέας της V-TAC Europe LTD για τη διανομή στην Ελλάδα προϊόντων LED φωτισμού LED V-TAC®.
Η V-TAC, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του φωτισμού LED, είναι παρούσα σε 52 χώρες και στις 5 ηπείρους από το 2009.
Χάρη στην ικανότητά της να καινοτομεί και να αναζητά προϊόντα, η V-TAC διαθέτει προϊόντα με ασυναγώνιστη ποιότητα / τιμή που έχει όραμα σε σύντομο χρονικό διάστημα την κλιμάκωση της αγοράς φωτισμού LED να γίνει ηγετική μάρκα. 
Ο κατάλογος V-TAC είναι ο μεγαλύτερος στον κλάδο του φωτισμού LED που περιλαμβάνει:

  • Λαμπτήρες, τόσο σε γυαλί με LED, όσο και κλασικοί ή θερμοπλαστικοί, με διάφορες δυνάμεις, μορφές και συνδέσεις (E14, E27, E40, G4, G9, G24, GU10, GU5.3, GX53, R7S).
  • Κλασικοί προβολείς LED ή δρόμου με σκελετό διαφορετικών χρωμάτων και ισχύ που ξεκινά από 10W και φτάνει τα 1000W.
  • Ενσωματωμένοι προβολείς με επιτοίχια ή επιδαπέδια λειτουργία, με LED ή με υποδοχή GU10 / GU5.3, τετράγωνο και στρογγυλό, διαφόρων μεγεθών και δυνατοτήτων, σε διαφορετικά χρώματα, όπως χρώμιο, σατέν, λευκό, μαύρο.
  • Ένα ευρύ φάσμα κρεμαστών λαμπτήρων που κυμαίνονται από τη σύγχρονη σιλικόνη σε μια ολόκληρη σειρά VINTAGE πολύ δημοφιλής σε αυτή την περίοδο.
  • Ολοκαίνουργια βιομηχανικά καμπάνες UFO, που εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση, προσδίδουν νεωτερικότητα στους χώρους εργασίας.
  • Μια πλήρης γραμμή φωτισμού τροχιάς γραμμής που είναι ιδανική τόσο για τα λευκά όσο και για τα μαύρα καταστήματα.
  • Χωνευτά πάνελ LED και μίνι πάνελ διαφόρων μεγεθών και δυνατοτήτων.
  • LED τύπου φθορισμού, φώτα οροφής LED, ταινίες, τροφοδοτικά, αξεσουάρ και πολλά άλλα

Σχεδόν όλα τα προϊόντα LED V-TAC διατίθενται σε τρία διαφορετικά χρώματα φωτός: Θερμό (2200K-3300K) - Φυσικό (4000K-5000K) - Ψυχρό (6000K-6400K). 
Ξεκινώντας από το 2011, η leditnow.gr άρχισε να συνεργάζεται με την V-TAC στη διανομή στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα την απόκτηση ενός πολύ σημαντικού μεριδίου στην αγορά. 

Η επιτυχία αυτή κατέστη δυνατή χάρη στην εμπορική μας πολιτική, η οποία έθεσε τη σημασία των αντιπροσώπων και των εγκαταστατών μας στο κέντρο, προσφέροντάς τους υπηρεσίες όπως τεχνική υποστήριξη, διευκόλυνση της διαχείρισης εγγυήσεων και γρήγορες παραδόσεις. Όλα αυτά θα βελτιωθούν χάρη στην υποστήριξη αυτής της νέας πλατφόρμας που ξεκίνησε στις αρχές του 2011. 

Μέχρι στιγμής, η συνεχώς αναπτυσσόμενη αποθήκη μας αριθμεί πάνω από 30.000 προϊόντα με επώνυμα προϊόντα V-TAC σε απόθεμα για να εγγυηθεί μια ταχεία παράδοση που είναι κατά μέσο όρο 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
Η συνεχής προμήθεια με 1-2 εβδομαδιαίο άμεσο οδηγό από την αποθήκη V-TAC εγγυάται ένα απόθεμα αποθήκης με προϊόντα τελευταίας γενιάς στην καλύτερη τιμή.

Η εγγύηση για όλα τα προϊόντα V-TAC είναι από 2 ως 5 χρόνια ακόμη και για εμπόρους λιανικής πώλησης και εγκαταστάτες.