Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 3006631
Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00 | Σάββατο: 9:00 - 15:00

V-TAC® Επίσημος εισαγωγέας Ελλάδας

Η εταιρία Παλαμάρης Μιχάλης, ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας leditnow.gr, είναι επίσημος ανεξάρτητος εισαγωγέας και διανομέας της V-TAC Europe LTD για τη διανομή στην Ελλάδα προϊόντων LED φωτισμού LED V-TAC®.
Η V-TAC, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του φωτισμού LED, είναι παρούσα σε 52 χώρες και στις 5 ηπείρους από το 2009.
Χάρη στην ικανότητά της να καινοτομεί και να αναζητά προϊόντα, η V-TAC διαθέτει προϊόντα με ασυναγώνιστη ποιότητα / τιμή που έχει όραμα σε σύντομο χρονικό διάστημα την κλιμάκωση της αγοράς φωτισμού LED να γίνει ηγετική μάρκα. 
 
Ξεκινώντας από το 2011, η leditnow.gr άρχισε να συνεργάζεται με την V-TAC στη εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα την απόκτηση ενός πολύ σημαντικού μεριδίου στην αγορά. 

Η επιτυχία αυτή κατέστη δυνατή χάρη στην εμπορική μας πολιτική, η οποία έθεσε τη σημασία των αντιπροσώπων και των εγκαταστατών μας στο κέντρο, προσφέροντάς τους υπηρεσίες όπως τεχνική υποστήριξη, διευκόλυνση της διαχείρισης εγγυήσεων και γρήγορες παραδόσεις. Όλα αυτά θα βελτιωθούν χάρη στην υποστήριξη αυτής της νέας πλατφόρμας που ξεκίνησε στις αρχές του 2011. 

Μέχρι στιγμής, η συνεχώς αναπτυσσόμενη αποθήκη μας αριθμεί πάνω από 30.000 προϊόντα με επώνυμα προϊόντα V-TAC σε απόθεμα για να εγγυηθεί μια ταχεία παράδοση που είναι κατά μέσο όρο 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
Η συνεχής προμήθεια με 1-2 εβδομαδιαίο άμεσο οδηγό από την αποθήκη V-TAC εγγυάται ένα απόθεμα αποθήκης με προϊόντα τελευταίας γενιάς στην καλύτερη τιμή.

Η εγγύηση για όλα τα προϊόντα V-TAC είναι από 2 ως 5 χρόνια ακόμη και για εμπόρους λιανικής πώλησης και εγκαταστάτες.