Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 3006631
Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00 | Σάββατο: 9:00 - 15:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70.00 €
Για τα 15 πρώτα κιλά

LED Tubes. Πλεονεκτήματα των LED σωλήνων

Οι LED Φθορίου Τ8 πρέπει να αντικαταστήσουν τους λάμπες φθορίου μετά την απαγόρευσή τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 


 

Οι LED Φθορίου έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις λάμπες φθορίου. 

Με την χρήση τους εξοικονομείτε ηλεκτρική ενέργεια, επίσης τα έξοδα για αγορά ballast  και εκκινητών . Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και άμεσο απαλό ξεκίνημα..

Η κατανάλωση των LED σωλήνων είναι μεταξή 9 και 18W. Έαν κάνουμε μια γρήγορη σύγκριση  με τους σωλήνες φθορίου οι οποίοι χρησιμοποιούν 36-45W, μπορούμε αμέσως να πούμε ότι έχουμε σημαντική διαφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας...!

Αυτό κάνει τις LED Φθορίου πολύ κατάλληλους για χώρους με μεγάλη και διαρκή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για φωτισμό όπως τα νοσοκομεία, δημόσια κτίρια, τράπεζες, μαγαζιά, σχολεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς, καθώς και για οικιακό φωτισμό.

Η εξαιρετηκή τους διάρκεια ζωής (20 - 50.000 ώρες ή 10-15 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις λάμπες φθορίου) και τα μηδενικά έξοδα συντήρησης, είναι εγγύηση για καλή επένδυση.

Άλλο πλεονέκτημα είναι ότι με την αντικατάσταση δεν χρειάζεται την αγορά επιπρόσθετου εξοπλισμού (ballast και εκκινητές) - o LED σωλήνας τοποθετείται άμεσα στη θέση των σωλήνων φθορίου.

Τελικά, αυτό το είδος LED προϊόντων είναι ένα βήμα μπροστά  στην προστασία του περιβάλλοντος. Κατά την χρήση τους δεν απελευθερώνεται υδράργυρος και έχουν χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και μη ανανεώσιμων φυσικών πορών.