Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 3006631
Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00 | Σάββατο: 9:00 - 15:00

Ανεμογεννήτρια VEVOR Κάθετου Αξονα 600W 12V με 5 Πλαστικες Λεπίδες

VV-J01V0
Ανεμογεννήτρια κάθετου άξονα. Ισχύς:600W τάση:12V 1)Πτερύγια υψηλής ποιότητας: Το υλικό των πτερυγίων είναι χυτευμένο από πλαστικό υψηλής αντοχής. Τα μοντέρνα πτερύγια είναι επίσης σχεδιασμένα αεροδυναμικά, για να κάνει τον ρότορα να λειτουργεί ομαλά και αθόρυβα. 2)Διαθέτει διπλά ρουλεμάν έτσι ώτσε, η κίνηση του ρότορα να είναι πιο σταθερή. Χαμηλοί κραδασμοί και χαμηλός θόρυβος. Το τρισδιάστατο και συμπαγές σχήμα του πευχαίνει εκκίνησης σε χαμηλή ταχύτητα ανέμου έτσι ώστε να παράγει ηλεκτρική ενέργεια σε χαμηλές ταχύτητες ανέμου. 3)Είναι εύκολη στην εγκατάσταση 4)Είναι ιδανικό για σκάφη, κιόσκια, τροχόσπιτα, καθώς και για οικιακή χρήση τόσο σαν αυτόνομο σύστημα όσο και σαν συμπλήρωμα σε μια υφιστάμενη εγκατάσταση.
Τιμή αγοράς απο το καταστήμα: 609.96 €
Από 650.00 
487.97 
Κέρδος: 162.03 € (25%)
+
Παράδοση σε 10 εργάσιμες ημέρες
Διαθεσιμότητα:
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθεσιμότητες 
πριν την επίσκεψη σας στο κατάστημα, 
καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.
Τηλ.: 2103006631
· Λεπίδες υψηλής ποιότητας: Το υλικό της λεπίδας είναι χυτευμένο συνθετικά με έγχυση με υψηλής αντοχής ενισχυμένο υλικό από νάιλον ίνες. Ταυτόχρονα, η μοντέρνα σπειροειδής λεπίδα είναι επίσης σχεδιασμένη με αεροδυναμική για να κάνει τον ρότορα να λειτουργεί ομαλά, αξιόπιστα και αθόρυβα.

· Εξαιρετική Γεννήτρια: Σχεδιασμένη με μονοφασικό AC PMG, διαθέτει ευφυή μικροεπεξεργαστή παρακολούθησης χαμηλής ροπής και υψηλής ισχύος που μπορεί να ρυθμίσει αποτελεσματικά το ρεύμα και την τάση. Αυξάνει την αξιοποίηση της αιολικής ενέργειας και την ετήσια παραγωγή ενέργειας. Ο ειδικός σχεδιασμός του ρότορα αυξάνει την ταχύτητα περιστροφής των λεπίδων.

· Συμπαγές και σταθερό: Με τα διπλά ρουλεμάν, η κίνηση του ανεμιστήρα είναι πιο σταθερή. Χαμηλοί κραδασμοί και χαμηλός θόρυβος. Το μονοδιάστατο και συμπαγές σχήμα του έχει χαμηλή ταχύτητα ανέμου εκκίνησης και μεγάλη προσήνεμη περιοχή, που του επιτρέπει να παράγει ηλεκτρική ενέργεια σε χαμηλές ταχύτητες ανέμου.

· Εύκολη εγκατάσταση: Αυτό το κιτ κάθετης ανεμογεννήτριας διαθέτει εσωτερικό ελεγκτή και στεφάνι τοποθετημένο, πιο βολικό από τη φλάντζα και τον εξωτερικό ελεγκτή. Ο τύπος στεφάνης και ο ενσωματωμένος σχεδιασμός ελεγκτή θα σας αποτρέψουν από λάθος εγκατάσταση, εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο και διαδικασία.

· Ευρεία εφαρμογή: Είναι ιδανικό για σκάφη, κιόσκια, καμπίνες ή τροχόσπιτα, καθώς και για πράσινους ανεμόμυλους, οικογενειακά, εταιρικά και βιομηχανικά ενεργειακά συμπληρώματα και πολλά άλλα.
 
 
 
600W 12V Vertical Axis Lantern Wind Turbine Generator 5 Nylon Blades
Νάιλον λεπίδες υψηλής ποιότητας
Η ανεμογεννήτρια, κατασκευασμένη με ενισχυμένα πτερύγια από νάιλον ίνες, είναι ανθεκτική και αξιόπιστη για αντιδιαβρωτική και ανθεκτική στον αέρα. Το μοντέρνο στυλ φαναριού αυξάνει την ευελιξία και τη σταθερότητα.
600W 12V Vertical Axis Lantern Wind Turbine Generator 5 Nylon Blades
Χαμηλή ταχύτητα εκκίνησης
Αυτή η ανεμογεννήτρια με φανάρι μπορεί να συλλέξει την ροή αέρα που βρίσκεται γύρω από κτίρια και άλλες κατασκευές. Με μικρό μέγεθος και συμπαγές σχήμα, η τουρμπίνα διαθέτει χαμηλή ταχύτητα ανέμου εκκίνησης. Η προσήνεμη περιοχή είναι μεγάλη, επιτρέποντάς της να παράγει ενέργεια σε χαμηλές ταχύτητες ανέμου.
600W 12V Vertical Axis Lantern Wind Turbine Generator 5 Nylon Blades
Μαγνητικός κινητήρας ανάρτησης
Η γεννήτρια ανεμογεννήτριας χρησιμοποιεί τη μονοφασική σύγχρονη γεννήτρια μόνιμου μαγνήτη AC. Ο μοναδικός σχεδιασμός του μαγνητικού κυκλώματος καθιστά τη ροπή εκκίνησης πολύ μικρή, διασφαλίζοντας αποτελεσματικά την ικανότητα εκκίνησης της ανεμογεννήτριας.
600W 12V Vertical Axis Lantern Wind Turbine Generator 5 Nylon Blades
Έυκολη Εγκατάσταση
Το κιτ κάθετης ανεμογεννήτριας διαθέτει τη σύνδεση στεφάνης, βολικη και γρήγορη, και είναι κατάλληλη για συνδέσμους πόλων με διάμετρο ø54mm. Σε σύγκριση με τη σύνδεση τύπου φλάντζας, ο τύπος στεφάνης είναι πολύ πιο εύκολος, εξοικονομεί πολύ χρόνο και σας προστατεύει από λάθος εγκαταστάσεις.
600W 12V Vertical Axis Lantern Wind Turbine Generator 5 Nylon Blades
Εξαιρετική Απόδοση
Οι ανεμογεννήτριες διαθέτουν υψηλή απόδοση παραγωγής ενέργειας, εκκίνηση με αεράκι, αντοχή στη διάβρωση και αδιάβροχη απόδοση. Διπλό ρουλεμάν στερεωμένο με χαμηλούς κραδασμούς και χαμηλό θόρυβο.
600W 12V Vertical Axis Lantern Wind Turbine Generator 5 Nylon Blades
Ευρεία εφαρμογή
Είναι το ιδανικό σύστημα τροφοδοσίας για νοικοκυριά, μετεωρολογικούς σταθμούς, σταθμούς βάσης επικοινωνιών, αυτοκινητόδρομους, γραφικά σημεία και άλλα μέρη. Κατάλληλο για φόρτιση μπαταρίας σε σκάφη, κιόσκια, σαλέ ή τροχόσπιτα.
600W 12V Vertical Axis Lantern Wind Turbine Generator 5 Nylon Blades

Specifications

 
Υλικό λεπίδας: Νάιλον ίνα


Μέγιστη. Ισχύς: 600W


Τάση: 12V DC


Ταχύτητα ανέμου εκκίνησης: 2 m/s (6,56 ft/s)


Ονομαστική ταχύτητα ανέμου: 12 m/s (39 ft/s)


Ταχύτητα ανέμου επιβίωσης: 45 m/s (147 ft/s)


Διάμετρος τροχού: 90 cm/2,95 πόδια


Αριθμός Φύλλων: 5 τεμ


Μέθοδος πέδησης: Ηλεκτρομαγνητική


Κατεύθυνση: Αυτόματο Ανεμοδαρμένο


Γεννήτρια: 1 φάση AC PMG
600W 12V Vertical Axis Lantern Wind Turbine Generator 5 Nylon Blades
Περιεχόμενο πακέτου

1 x Ανεμογεννήτρια Φανάρι


1 x Εγχειρίδιο προϊόντος