Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 3006631
Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00 | Σάββατο: 9:00 - 15:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70.00 €
Για τα 10 πρώτα κιλά
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει λίγο. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.
 

 Zητάμε την κατανόηση σας σε τυχών μεγάλες αναμονές λόγω φόρτου εργασίας στο Τηλεφωνικό μας κέντρο

Η Εταιρία μας

Με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, απο το 1997, προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας LED λαμπτήρες, οικιών και επαγγελματικών χώρων.

Λίγα Λόγια για μας

Το www.leditnow.gr εισάγει και διανέμει προϊόντα φωτισμού LED με την επωνυμία V-TAC τα οποία διαθέτουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και διάρκεια ζωής ως 30 έτη.

Η εταιρία μας leditnow.gr με υπεύθυνο τον κ. Μιχάλη Παλαμάρη, ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Αύγουστο του 1997.

Με στόχο την διανομή προϊόντων τεχνολογίας LED και χαρακτηριστικά που να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας, με ανταγωνιστική τιμή και άρτια τεχνική υποστήριξη.

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών και είναι άμεσα διαθέσιμα σε μεγάλο απόθεμα.

Τι προσφέρουμε

• LED φωτισμού νέας γενιάς, με ευρείες εφαρμογές: 

Σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια και τα διοικητικά, νοσοκομεία, σχολεία, βενζινάδικα, εμπορικές και βιομηχανικές περιοχές, πάρκα, γήπεδα, κήπους, γκαράζ και χώρων στάθμευσης, αφίσες και διαφημιστικές κατασκευές.   

• Ασυμβίβαστη ποιότητα και εγγύηση ως 5 έτη για κάθε προϊόν.   

• Οικολογικά και 100% ανακυκλώσιμα.   

• Μεγάλη ποικιλία προϊόντων άμεσα διαθέσιμα σε απόθεμα.   

• Ελκυστικοί όροι και αξιόπιστους συνεργάτες.   

• Επαγγελματική συμπεριφορά και δέσμευση ευθύνης.

 

Η Εταιρία μας συνεργάζεται με επαγγελματίες, καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού, μηχανολόγους, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, διακοσμητές, αρχιτέκτονες και γενικά με επαγγελματίες που κάνουν μεταπώληση των προϊόντων μας.

Το άψογα οργανωμένο site της εταιρείας μας σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή της ιδανικής και άρτιας πρότασης όχι μόνο κατά την διάρκεια της αγοράς αλλά και για μετά την πώληση (after sales service).

Στα χρόνια παρουσίας μας στην αγορά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησή σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας, και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

Φορολογικά στοιχεία. Αρ. ΓΕΜΗ

Επωνυμία: Παλ@μάρης Μιχ@ήλ
Αντικείμενο εμπορίας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ
Νόμιμος εκπρόσωπος: ΠΑΛ@ΜΑΡΗΣ ΜΙΧ@ΛΗΣ
Α.Φ.Μ.: 075496173
Δ.Ο.Υ.: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 052146151000
Έδρα: Πύρρωνος 77 Ηλιούπολη. ΤΚ 16341